top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVoedselbos Lage Mierde

Crowdfundingsactie voor Voedselbos Lage Mierde van start

Bijgewerkt op: 25 okt. 2021Een eetbaar bos! Hoe mooi is dat?! Het voedselbos wordt iets van de gemeenschap, een plek waar we onze kinderen kunnen laten zien waar voedsel vandaan komt. En we samen iets achterlaten voor toekomstige generaties. Aan de Beekakkersweg in Lage Mierde hebben we de mogelijkheid om op een perceel van 2 hectare een voedselbos aan te leggen. Op biologisch en duurzaam verantwoorde wijze willen we dit gaan uitvoeren.

Er is veel werk gezet om dit te realiseren; een stichting opgezet, plannen gemaakt en een detailontwerp met alle bomen, struiken en poelen getekend.

En nu de volgende fase, zorgen voor voldoende geld om het daadwerkelijk ten uitvoer te brengen.


Half september gaan we van start met verschillende acties om geld in te zamelen voor dit mooie initiatief. Ons doel is om in 6 weken tijd minimaal €7.500,- op te halen, dit bedrag zal dan verdubbeld worden door 'Crowdfunding Voor Natuur’.

Wij willen de geldinzameling versterken met wekelijks een activiteit, die we breed onder de aandacht gaan brengen.


Zo organiseren we een educatieve wandeling naar het voedselbos onder leiding van een gids, een yoga workshop rondom het voedselbos, houden we een lege flessenactie en is er op 7 oktober een info avond voor vrijwilligers en belangstellenden.


Meer informatie over data, tijden en deelname zal terug te vinden zijn op deze website en de lokale media.


Hopelijk tot snel!!!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page