top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrans van Berkel

Drukke Open Dag

Een stralende Open Dag in het Voedselbos. Een zeer zonnige dag! Bijna 200 bezoekers zijn er geteld deze zondag. Voor 10.00 uur stonden de eerste zes bezoekers al aan de poort. En nog bij het opruimen kwamen de laatste geïnteresseerden aanfietsen! Kortom een geslaagde dag.

Het was voor met name de rondleiders behoorlijk aanpoten. Zestien rondleidingen zijn er gegeven. Vanaf de ingang bij het insectenhotel naar de moestuin, langs de eerste oogstcirkel naar de middelste poel. Hierna door de tweede oogstcirkel, langs de blauwe bessenstruiken naar de ontmoetingsplek. Op de ontmoetingsplek stond voor de kinderen een heus springkasteel klaar en werd er voor de inwendige mens gezorgd.


Op de ontmoetingsplek, maar ook elders op het perceel, waren bankjes geplaatst waar men kon genieten van het Voedselbos, de vele groene kikkers in de poelen en het zoemen van wilde bijen en vele soorten libellen.


Alle bezoekers hebben een mooie, informatieve wandeling gemaakt. We zijn tevreden met de opkomst en de vele positieve reacties. We hopen dat het aantal mensen dat ons gaat ondersteunen nu zal toenemen, zodat we het perceel aan de Beekakkersweg ook daadwerkelijk kunnen verwerven. 

Hieronder nog korte sfeerimpressies.

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page