top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrans van Berkel

Moestuinproject D'n Opstap start!

Het moestuinproject is een onderdeel van het voedselbos Lage Mierde. Samen met het team van basisschool D'n Opstap willen we een moestuin in fases aanleggen. Om zo ook het natuur- en buitenonderwijs te ontwikkelen. De natuur als leslokaal!

De basisschool en het voedselbos gaan hiervoor ook ondersteuning van een IVN-moestuincoach voor aanvragen.

Er is nu een folder verspreid onder alle leerlingen van de basisschool om dit project onder de aandacht te brengen. Een prijsvraag voor het te bouwen insectenhotel maakt hier deel van uit. Ook krijgen alle leerlingen een zakje zaadjes van afrikaantjes om te starten met hun eigen moestuinproject!


Doneer materiaal

Staat er in de schuur een schop, hark, schoffel of ander tuingereedschap? Wij nemen het graag over! We zoeken ook klein gereedschap, zodat ook de kinderen goed met het materiaal overweg kunnen. Kleinere kruiwagens zijn ook welkom.

Neem contact met ons op via bijgaande knop, dan stemmen we even af over het inleveren.


Info-avond

Nieuwsgiering geworden? Meedoen? Dinsdag 22 maart om 20.00 uur in de Ster te Lage Mierde, organiseren we een informatieavond waarin de plannen worden gepresenteerd. Ook wordt er meer informatie gegeven op welke manieren je mee kan helpen.

Meld je aan via onderstaande knop.147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page