top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrans van Berkel

Nieuwe Plantdagen

We gaan weer aan de slag! Na een zeer droge zomer, waar we de aanplant rustig zijn gang hebben laten gaan, beginnen we binnenkort met de volgende fase. Eind november starten we met het aanplanten van het laatste gedeelte van het voedselbos.

De bedoeling is dat we in het middengedeelte van het perceel nog ruim 450 bomen gaan planten en in de oogstcirkels bij een aantal rijen diverse fruitstruiken en -bomen toevoegen. Tevens gaan we nog een enkele haag met onder andere rozenbottel bij de voorste oogstcirkel aanplanten. Kortom, voldoende werk aan de winkel!

Dit willen we in het weekend van 26 en 27 november uitvoeren. En daar kunnen we nog hulp bij gebruiken! Met name op zaterdag 26 november, vanaf 9.00 uur starten we met de aanplant in de oogstcirkels en het middengedeelte. Ook willen we deze dag nog wat kleine klussen op het perceel uitvoeren.


Ook hebben we nog een paar vrijwilligers nodig op donderdag 24 november. Vanaf 9.00 uur moeten we het plantgoed sorteren en inkuilen op de juiste plek.


Heb je tijd en zin, geef je dan op via het volgende formulier:

155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page