top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrans van Berkel

Samenwerking met NBPU

Natuurbegraafplaats De Utrecht (NBPU) en het voedselbos hebben elkaar gevonden. Beide organisaties streven naar een grotere biodiversiteit en het verbinden van natuurgebieden rondom Lage Mierde. Hierdoor werken we samen aan een duurzame en aangename leefomgeving. De NBPU ondersteunt het voedselbos niet alleen financieel maar ook met hand- en spandiensten. Als start van deze samenwerking zijn afgelopen week symbolisch een aantal hoogstam-appelbomen door de vrijwilligers van de NBPU in het voedselbos geplant.

Hiernaast hebben deze vrijwilligers nog meegeholpen met diverse werkzaamheden in het voedselbos. De samenwerking met het NBPU wordt de komende tijd verder uitgebouwd. Zo zal er binnenkort in het ontvangstpaviljoen nog een informatiebijeenkomst, voor alle vrijwilligers van het NBPU en overig geïnteresseerden, over het voedselbos worden gehouden.


De stichting Voedselbos Lage Mierde is zeer blij met deze samenwerking. Heb je ook interesse om met je bedrijf het voedselbos te ondersteunen? Neem hiervoor dan contact op via het onderstaande formulier.


156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page