top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrans van Berkel

Start Crowdfunding

We zijn druk bezig met het organiseren van een crowdfunding. Op dit moment staan we als stichting voor de grote opgave om het perceel van het Voedselbos, met aantrekkelijke voorwaarden, te kopen van de provincie. Wij hebben op dit moment nog € 40.000 nodig. Als we 100 periodieke donateurs hebben kunnen we een lening afsluiten voor het totale bedrag. Voordeel om het perceel nu te kopen is dat de provincie de grond aan de Beekakkersweg voor de helft van de waarde wil verkopen.


Het liefst willen we ondersteund worden met een schenkingsovereenkomst. Met deze overeenkomst kunt je ons voor meerdere jaren steunen, terwijl je ook profiteert van fiscaal voordeel, omdat het voedselbos een ANBI-status heeft.

Zie hiervoor ook onze website voor meer informatie.  Belastingvoordeel bij steun aan het voedselbos (voedselboslagemierde.com)


Daarom aan iedereen die dit leest om na te denken om ons te steunen. Dit kan ook met een eenmalige donatie. Zie hiervoor de pagina Word een donateur.


Iedereen die voor € 100 een schenking met het Voedselbos aangaat wordt een vriend van het Voedselbos. Als tegenprestatie wordt er voor vrienden van het Voedselbos een jaarlijkse vriendendag georganiseerd. Ook ontvangen deze donateurs de eerste jaren oogstpakketten.

Om de crowdfunding te promoten hebben we een folder gemaakt. Deze wordt huis aan huis in Lage Mierde en buitengebied verspreid.


Open dag

Om het voedselbos nog meer te promoten en iedereen een kijkje in het voedselbos te laten nemen organiseren we een open dag. Op zondag 12 mei, tussen 10.00 uur en 15.00 uur verzorgen we rondleidingen en geven uitgebreide informatie over het Voedselbos. Ook is er een speurtocht en een luchtkussen voor kinderen. Iedereen is dan van harte uitgenodigd.

 

Waar:  Aan de Beekakkersweg in Lage Mierde 

 

Let op: Kom het liefst te voet of per fiets. Je kunt je fiets op het terrein stallen. Kom je met de auto: parkeer dan bij de Houtert of het voetbalveld aan de Broekkant. Parkeren aan de Beekakkersweg is beperkt.
145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page